Young woman using computer in office : Stockfoto


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Young woman using computer in office

Credits: 
Richard Drury
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
158808459
Collectie:
Iconica
Max. bestandsgrootte:
5.220 x 3.480 px (44,20 x 29,46 cm) - 300 dpi - 10,8 MB
Young Woman Using Computer In Office StockfotoWerken,Kantoor,Computer,Bureau,Mensen,Desktop-pc,Alleen vrouwen,Zitten,Jong volwassen,Inspanning,Professioneel beroep,Eén persoon,Spontaan,Techniek,Echte mensen,Document,Europese etniciteit,Groot-Brittannië,Van de zijkant,Concentratie,Latijns-Amerikaans en Hispanic etniciteiten,Alleen één vrouw,Goed gekleed,Alleen één jonge vrouw,Bovenlichaam,Gemengde afkomst,Alleen volwassenen,Binnenopname,Dag,Fotografie,Horizontaal,Kleine scherptediepte,Kleurenfoto,Norfolk - Engeland,Norwich,Toewijding,VolwassenPhotographer Collection: Iconica richard drury