Young woman using computer in office : Stockfoto

Young woman using computer in office

Credits: 
Richard Drury
Prijs berekenenWagentje bekijken
Creatief nr.:
158808459
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Collectie:
Iconica
Max. bestandsgrootte:
5.220 x 3.480 px (44,20 x 29,46 cm) - 300 dpi - 10,8 MB
Young Woman Using Computer In Office Stockfoto 158808459Werken,Kantoor,Computer,Bureau,Mensen,Desktop-pc,Alleen vrouwen,Zitten,Eén persoon,Inspanning,Jong volwassen,Spontaan,Techniek,Echte mensen,Groot-Brittannië,Document,Professioneel beroep,Van de zijkant,Concentratie,Alleen één vrouw,Alleen één jonge vrouw,Europese etniciteit,Goed gekleed,Latijns-Amerikaans en Hispanic etniciteiten,Alleen volwassenen,Binnenopname,Bovenlichaam,Dag,Fotografie,Gemengde afkomst,Horizontaal,Kleine scherptediepte,Kleurenfoto,Norfolk - Engeland,Norwich,Toewijding,VolwassenPhotographer Collection: Iconica richard drury