Young woman under water with bubbles : Stockfoto


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Young woman under water with bubbles

Credits: 
Rebecca Handler
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
144578920
Collectie:
Photonica
Max. bestandsgrootte:
4.955 x 3.543 px (41,95 x 30,00 cm) - 300 dpi - 11,1 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Young Woman Under Water With Bubbles StockfotoOnder water,Water,Close-up,Tegenhouden,Eén persoon,Lawaai,Lippenstift,Alleen vrouwen,Mensen,Bel - Vloeistof,Volwassen,Alleen één jonge vrouw,Fantasie,Rode lippenstift,20-24 jaar,Alleen volwassenen,Alleen één vrouw,Beschouwing,Beweging,Dromen,Europese etniciteit,Fotografie,Horizontaal,Jong volwassen,Kleine scherptediepte,Kleurenfoto,New Jersey,Portretfoto,Sensualiteit,Verenigde Staten,WegkijkenPhotographer Collection: Photonica ©2011 Rebecca Handler Photography