Young woman taking picture : Stockfoto
Place vendome Paris, France


Getty Images Prestige


Exclusivity options available

Young woman taking picture

Credits: 
Tony Anderson
Bijschrift:
Place vendome Paris, France
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
200434566-003
Collectie:
Taxi
Max. bestandsgrootte:
277 x 280 px (9,77 x 9,88 cm) - 72 dpi - 10,6 kB
Young Woman Taking Picture Stockfoto 200434566-00320-24 jaar,Alleen volwassenen,Alleen één jonge vrouw,Alleen één vrouw,Blouse,Bovenlichaam,Bruin haar,Buitenopname,Dag,Digitale camera,Draadloze technologie,Ergens doorheen kijken,Europese etniciteit,Eén persoon,Fotograferen,Fotografie,Fotografische Thema's,Franse cultuur,Frontaal,Hoofdstad,Kleurenfoto,Monument,Onderdeel van een serie,Paardenstaart,Parijs,Plaatselijk monument,Place Vendôme,Reisbestemmingen,Staan,Vakantie,Vasthouden,Verticaal,Vrijetijdskleding,WolkPhotographer Collection: Taxi Place vendome Paris, France