young woman smiling talking on mobile phone : Stockfoto


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Young woman smiling talking on mobile phone

Credits: 
Tara Moore
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
146249553
Collectie:
Taxi
Max. bestandsgrootte:
5.147 x 3.425 px (43,58 x 29,00 cm) - 300 dpi - 9,75 MB
Young Woman Smiling Talking On Mobile Phone StockfotoTelefoon gebruiken,Buitenopname,Mobiele telefoon,Mensen,Communicatie,Eén persoon,Stadsleven,20-24 jaar,Alleen volwassenen,Alleen vrouwen,Alleen één jonge vrouw,Alleen één vrouw,Bruin haar,Dag,Draadloze technologie,Fotografie,Frontaal,Gebouw exterieur,Geluk,Glas,Glimlachen,Groot-Brittannië,Hoofdstad,Horizontaal,Jong volwassen,Kantoorgebouw,Kleurenfoto,Londen - Engeland,Pony,Staan,Techniek,Tegenlicht,Vasthouden,Verbinding,Volwassen,Vrijetijdskleding,VrolijkPhotographer Collection: Taxi Tara Moore