Young woman, smiling, portrait, close-up : Stockfoto

Young woman, smiling, portrait, close-up

Credits: 
Andreas Kuehn
Prijs berekenenWagentje bekijken
Creatief nr.:
sb10063609a-001
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Collectie:
Stone
Max. bestandsgrootte:
3.572 x 4.779 px (30,24 x 40,46 cm) - 300 dpi - 12,6 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Young Woman Smiling Portrait Closeup Stockfoto sb10063609a-001Lang haar,Glimmend,Close-up,Alleen één vrouw,Glimlachen,Zwart haar,20-24 jaar,Alleen volwassenen,Alleen één jonge vrouw,Binnenopname,Europese etniciteit,Eén persoon,Fotografie,Gekleurde achtergrond,Geluk,In de camera kijken,Kleine haar golven,Kleurenfoto,Lippenstift,Make-up,Mooie mensen,Portret,Portretfoto,Studiofoto,Tanktop,Tevreden,Verticaal,ZelfvertrouwenPhotographer Collection: Stone