A young woman smells a Red Hibiscus flower (Hibiscus rosa-senensis) in a garden in Ubud on Bali, Indonesia. : Stockfoto


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

A young woman smells a Red Hibiscus flower (Hibiscus rosa-senensis) in a garden in Ubud on Bali, Indonesia.

Credits: 
Kyle George
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Creatief nr.:
83516227
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Collectie:
Aurora
Max. bestandsgrootte:
3.427 x 5.120 px (29,02 x 43,35 cm) - 300 dpi - 6,45 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
A Young Woman Smells A Red Hibiscus Flower In A Garden In Ubud On Bali Indonesia Stockfoto 83516227Hibiscus,Rood,Bloem,Ruiken,Alleen volwassenen,Alleen vrouwen,Alleen één jonge vrouw,Alleen één vrouw,Bali,Bloemhoofd,Breekbaarheid,Buitenopname,Dag,Europese etniciteit,Eén persoon,Fotografie,Geurend,Indonesië,Jong volwassen,Kleurenfoto,Mensen,Natuur,Ontspanning,Plezier,Portretfoto,Schoonheid in de natuur,Serene mensen,Van de zijkant,Vasthouden,Verticaal,Volwassen,Zintuiglijke waarnemingPhotographer Collection: Aurora