Young woman sitting on chair, portrait : Stockfoto

Young woman sitting on chair, portrait

Credits: 
Jenny Lang
Meer van deze fotograaf
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
sb10067682h-001
Collectie:
Photonica
Max. bestandsgrootte:
3.360 x 5.325 px (28,45 x 45,09 cm) - 300 dpi - 10,1 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Young Woman Sitting On Chair Portrait Stockfoto18-19 jaar,Alleen volwassenen,Alleen vrouwen,Alleen één jonge vrouw,Alleen één vrouw,Binnenopname,Eén persoon,Fotolijst,Huiselijk leven,In de camera kijken,Jong volwassen,Mensen,Middellang haar,Ontspanning,Portret,Stoel,Ten voeten uit,Vaas,Verticaal,Vietnamese etniciteit,Volwassen,Vrijetijdskleding,Zelfvertrouwen,Zitten,Zwart haarPhotographer Collection: Photonica