Young woman sitting on cabinet, portrait : Stockfoto

Young woman sitting on cabinet, portrait

Credits: 
David Lees
Meer van deze fotograaf
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
200558206-001
Collectie:
Stone
Max. bestandsgrootte:
3.347 x 5.020 px (28,34 x 42,50 cm) - 300 dpi - 5,94 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Young Woman Sitting On Cabinet Portrait Stockfoto20-24 jaar,Alleen volwassenen,Alleen één jonge vrouw,Alleen één vrouw,Binnenopname,Bruin haar,Dressoir,Elegantie,Elite,Eén persoon,Fotografie,Glamour,Houding,Huis interieur,In de camera kijken,Kabinet,Kleurenfoto,Luxe,Middellang haar,Miljonair,Modieus,Mooie mensen,Ontspanning,Portret,Rijkdom,Ten voeten uit,Verticaal,Vrijetijdskleding,Zelfvertrouwen,ZittenPhotographer Collection: Stone