Young woman sitting in living room, using laptop : Stockfoto


Getty Images Prestige


Exclusivity options available

Young woman sitting in living room, using laptop

Credits: 
Bambu Productions
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
200552592-002
Collectie:
Taxi
Max. bestandsgrootte:
4.843 x 3.636 px (41,00 x 30,78 cm) - 300 dpi - 6,46 MB
Young Woman Sitting In Living Room Using Laptop Stockfoto 200552592-002Televisietoestel,Internetbankieren,Laptop,Thuiswinkelen,Tafel,Beschouwing,Bankpas,Online winkelen,Financiën,Glas,Mobiele telefoon,Techniek,Woonkamer,Eén persoon,Zitten,25-29 jaar,Alleen volwassenen,Alleen één jonge vrouw,Alleen één vrouw,Binnenopname,Blindering,Communicatie,Dag,Draadloze technologie,Dranken en maaltijden,Drinkwater,Fotografie,Gemengde afkomst,Glimlachen,Horizontaal,Kin in de hand,Kleurenfoto,Kort haar,Laptop,Levensstijl,Nachthemd,Omlaag kijken,Raam,Telewerk,Thuis werken,Toegankelijkheid,VasthoudenPhotographer Collection: Taxi