Young woman selecting jar from shelf in shop (focus on woman's face) : Stockfoto


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Young woman selecting jar from shelf in shop (focus on woman's face)

Credits: 
Joos Mind
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Beperkingen:
Exclusive usage in Japan requires additional rights clearance.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
200129144-001
Collectie:
Taxi
Max. bestandsgrootte:
4.869 x 3.588 px (41,22 x 30,38 cm) - 300 dpi - 7,6 MB
Young Woman Selecting Jar From Shelf In Shop StockfotoSupermarkt,Boodschappen,Etiket,Winkelen,Plank,Detailhandel,Lezen,Vasthouden,Gangpad,Onderzoeken,Glazen pot,Beslissingen,Uiterste houdbaarheidsdatum,Eén persoon,Europese etniciteit,Gezonde levensstijl,Menselijke hand,Nauwkeurig toezicht,Bovenste deel,Geel,Keus,Ongewone camerahoek,Tevreden,20-24 jaar,25-29 jaar,Alleen volwassenen,Alleen één jonge vrouw,Alleen één vrouw,Binnenopname,Blond haar,Deksel,Dranken en maaltijden,Focus op achtergrond,Fotografie,Grote groep dingen,Horizontaal,Kleurenfoto,Korrelig,Menselijk lichaamsdeel,Middellang haar,Overvloed,Staan,VrijetijdskledingPhotographer Collection: Taxi