Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Young woman selecting jar from shelf in shop (focus on woman's face) : Stockfoto

Young woman selecting jar from shelf in shop (focus on woman's face)

Prijs berekenenWagentje bekijken
Creatief nr.:
200129144-001
Beperkingen:
Exclusive usage in Japan requires additional rights clearance.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Fotograaf:
Joos Mind
Collectie:
Taxi
Max. bestandsgrootte:
4.869 x 3.588 px (41,22 x 30,38 cm) - 300 dpi - 7,6 MB
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Young Woman Selecting Jar From Shelf In Shop Stockfoto 200129144-001Supermarkt,Etiket,Boodschappen,Plank,Winkelen,Detailhandel,Onderzoeken,Gangpad,Vasthouden,Eén persoon,Uiterste houdbaarheidsdatum,Europese etniciteit,Glazen pot,Menselijke hand,Geel,Gezonde levensstijl,Keus,Lezen,Ongewone camerahoek,20-24 jaar,25-29 jaar,Alleen volwassenen,Alleen één jonge vrouw,Alleen één vrouw,Beslissingen,Binnenopname,Blond haar,Bovenste deel,Deksel,Dranken en maaltijden,Focus op achtergrond,Fotografie,Grote groep dingen,Horizontaal,Kleurenfoto,Korrelig,Menselijk lichaamsdeel,Middellang haar,Nauwkeurig toezicht,Overvloed,Staan,Tevreden,VrijetijdskledingPhotographer Collection: Taxi