Young woman relaxing on sun lounger in garden, laughing : Stockfoto

Young woman relaxing on sun lounger in garden, laughing

Credits: 
Tim Macpherson
Meer van deze fotograaf
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
200235626-001
Collectie:
Stone
Max. bestandsgrootte:
4.665 x 3.757 px (39,50 x 31,81 cm) - 300 dpi - 9,82 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Young Woman Relaxing On Sun Lounger In Garden Laughing Stockfoto20-24 jaar,Alleen volwassenen,Alleen één jonge vrouw,Alleen één vrouw,Buitenopname,Dag,Eendelig zwempak,Europese etniciteit,Eén persoon,Fotografie,Gazon,Geluk,Gras,Heg,Horizontaal,Kleurenfoto,Lachen,Ontspanning,Op de rug liggen,Oranje,Plezier,Serene mensen,Solitair,Ten voeten uit,Van de zijkant,Voor- of achtertuin,Vrolijk,Weekend activiteiten,Wegkijken,Zomer,Zonnen,ZonnestoelPhotographer Collection: Stone