Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Young woman relaxing on sun lounger by swimming pool : Stockfoto
Ibiza, Spain.

Young woman relaxing on sun lounger by swimming pool

Credits: 
Philip Lee Harvey
Meer van deze fotograaf
Bijschrift:
Ibiza, Spain.
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Hoe kan ik het gebruiken?:
Beschikbaar voor ieder toegestaan gebruik zoals is vermeld in onze licentievoorwaarden.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
200548534-001
Collectie:
Stone
Max. bestandsgrootte:
4.843 x 3.635 px (41,00 x 30,78 cm) - 300 dpi - 5,48 MB
Release-informatie:
Model en property release

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Young Woman Relaxing On Sun Lounger By Swimming Pool Stockfoto25-29 jaar,Achterover leunen,Alleen volwassenen,Alleen één jonge vrouw,Alleen één vrouw,Beschouwing,Blootvoets,Bruin haar,Buitenopname,Close-up,Driekwartlengte,Eén persoon,Fotografie,Het uitzicht bewonderen,Horizontaal,Ibiza,Idyllisch,Kleurenfoto,Latijns-Amerikaans en Hispanic etniciteiten,Lichtvlek,Lucht,Onderdeel van een serie,Ontspanning,Serene mensen,Vakantie,Van de zijkant,Vlak naast,Vrije tijd,Water,Zonnejurk,Zonnestoel,Zonsondergang,ZwembadPhotographer Collection: Stone Ibiza, Spain.