young woman receiving IV blood bag : Stockfoto
lying on examination table

Young woman receiving IV blood bag

Credits: 
Joos Mind
Meer van deze fotograaf
Bijschrift:
lying on examination table
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Hoe kan ik het gebruiken?:
Beschikbaar voor ieder toegestaan gebruik zoals is vermeld in onze licentievoorwaarden.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
97395352
Collectie:
Stone
Max. bestandsgrootte:
3.697 x 4.900 px (31,30 x 41,49 cm) - 300 dpi - 7,84 MB
Release-informatie:
Model en property release

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Young Woman Receiving Iv Blood Bag Stockfoto20-24 jaar,Afbeelding,Alleen volwassenen,Alleen vrouwen,Alleen één jonge vrouw,Alleen één vrouw,Bed,Binnenopname,Bloedzak,Bovenlichaam,Dag,Duitsland,Eén persoon,Fotografie,Geduld,Gezondheidszorg en medicijnen,Herstel,IV-infuus,Jong volwassen,Kleurenfoto,Medische onderzoekskamer,Mensen,Onderdeel van een serie,Op de rug liggen,Patiënt,Patiënte,Van de zijkant,Verticaal,Volwassen,Ziekenhuis,ZiektePhotographer Collection: Stone Joos Mindlying on examination table