young woman receiving IV blood bag : Stockfoto
lying on examination table


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Young woman receiving IV blood bag

Credits: 
Joos Mind
Bijschrift:
lying on examination table
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
97395352
Collectie:
Stone
Max. bestandsgrootte:
3.697 x 4.900 px (31,30 x 41,49 cm) - 300 dpi - 7,84 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Young Woman Receiving Iv Blood Bag StockfotoZiekenhuis,Bed,Patiënt,Geduld,IV-infuus,Bloedzak,Alleen vrouwen,Jong volwassen,Ziekte,20-24 jaar,Afbeelding,Alleen volwassenen,Alleen één jonge vrouw,Alleen één vrouw,Binnenopname,Bovenlichaam,Dag,Duitsland,Eén persoon,Fotografie,Gezondheidszorg en medicijnen,Herstel,Kleurenfoto,Medische onderzoekskamer,Mensen,Onderdeel van een serie,Op de rug liggen,Patiënte,Van de zijkant,Verticaal,VolwassenPhotographer Collection: Stone Joos Mindlying on examination table