Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Young woman pushing against glass ceiling, overhead view : Stockfoto

Young woman pushing against glass ceiling, overhead view

Prijs berekenenWagentje bekijken
Creatief nr.:
BD0075-001
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Fotograaf:
Ian O'Leary
Collectie:
The Image Bank
Max. bestandsgrootte:
3.360 x 5.037 px (28,45 x 42,65 cm) - 300 dpi - 2,97 MB
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Young Woman Pushing Against Glass Ceiling Overhead View Stockfoto BD0075-001Het glazen plafond,Seksediscriminatie,30-34 jaar,Alleen volwassenen,Alleen één mid-volwassen vrouw,Alleen één vrouw,Bedrijfsleven,Binnenopname,Bovenlichaam,Dag,Duwen,Ergens doorheen kijken,Eén persoon,Fotografie,Frustratie,Gevangen,Glas,Goed gekleed,Hoog standpunt,Idee,Kleurenfoto,Mid-volwassen vrouw,Omhoog kijken,Overwerkt,Plafond,Staan,Verticaal,Vlak erboven,Vrouwenkwesties,Werkgelegenheidskwesties,Zakenpersoon,Zakenvrouw,Zuid-Europese etniciteitPhotographer Collection: The Image Bank