Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Young woman pushing against glass ceiling, overhead view : Stockfoto

Young woman pushing against glass ceiling, overhead view

Credits: 
Ian O'Leary
Meer van deze fotograaf
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Hoe kan ik het gebruiken?:
Beschikbaar voor ieder toegestaan gebruik zoals is vermeld in onze licentievoorwaarden.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
BD0075-001
Collectie:
The Image Bank
Max. bestandsgrootte:
3.360 x 5.037 px (28,45 x 42,65 cm) - 300 dpi - 2,97 MB
Release-informatie:
Model release
Young Woman Pushing Against Glass Ceiling Overhead View Stockfoto30-34 jaar,Alleen volwassenen,Alleen één mid-volwassen vrouw,Alleen één vrouw,Bedrijfsleven,Binnenopname,Bovenlichaam,Dag,Duwen,Ergens doorheen kijken,Eén persoon,Fotografie,Frustratie,Gevangen,Glas,Goed gekleed,Het glazen plafond,Hoog standpunt,Idee,Kleurenfoto,Mid-volwassen vrouw,Omhoog kijken,Overwerkt,Plafond,Seksediscriminatie,Staan,Verticaal,Vlak erboven,Vrouwenkwesties,Werkgelegenheid en arbeid,Werkneemster,Zakenpersoon,Zakenvrouw,Zuid-Europese etniciteitPhotographer Collection: The Image Bank