Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Young woman pulling down bikini bottom to reveal tan line, close-up : Stockfoto

Young woman pulling down bikini bottom to reveal tan line, close-up

Prijs berekenenWagentje bekijken
Creatief nr.:
200484007-001
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Fotograaf:
Jonathan Storey
Collectie:
Stone
Max. bestandsgrootte:
4.843 x 3.636 px (41,00 x 30,78 cm) - 300 dpi - 8,21 MB
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Young Woman Pulling Down Bikini Bottom To Reveal Tan Line Closeup Stockfoto 200484007-001Niet gebruinde huid,Zonnen,Volwassen vrouwen,Bikini,Strand,Vrouwelijk,Zwart,Alleen één vrouw,Close-up,Fotografie,20-24 jaar,Alleen volwassenen,Alleen één jonge vrouw,Buitenopname,Dag,Eén persoon,Horizon,Horizontaal,Jong volwassen,Kleurenfoto,Middelste deel,Onderdeel van,Staan,Tonen,Trekken,Van de zijkant,Vasthouden,VeleidingPhotographer Collection: Stone