Young woman playing drums : Stockfoto


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Young woman playing drums

Credits: 
Daly and Newton
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
98880361
Collectie:
Stone
Max. bestandsgrootte:
4.978 x 3.557 px (42,15 x 30,12 cm) - 300 dpi - 10,1 MB
Young Woman Playing Drums StockfotoDrummer,Drum,Popmuziek concert,Laag camerastandpunt,Rockmuziek,Fotografie,Geluk,Toneel,Alleen vrouwen,Rockmuzikant,Uitvoering,25-29 jaar,Alleen volwassenen,Alleen één jonge vrouw,Alleen één vrouw,Artiest,Binnenopname,Driekwart voorkant,Een instrument plukken,Eén persoon,Glamour,Groot-Brittannië,Horizontaal,In de camera kijken,Jong volwassen,Kleurenfoto,Kunst Cultuur en Vermaak,Mensen,Mond open,Mooie mensen,Nachtleven,Passie,Popmuzikant,Portret,Portretfoto,Pret,Vaardigheid,Volwassen,Vreugde,ZorgeloosPhotographer Collection: Stone Daly and Newton