Young woman picking up mails, smiling : Stockfoto


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Young woman picking up mails, smiling

Credits: 
Andersen Ross
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Creatief nr.:
sb10067717a-001
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Collectie:
The Image Bank
Max. bestandsgrootte:
4.974 x 3.515 px (42,11 x 29,76 cm) - 300 dpi - 3,92 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Young Woman Picking Up Mails Smiling Stockfoto sb10067717a-001Afro-Amerikaanse etniciteit,Lezen,Post,25-29 jaar,Afrikaanse etniciteit,Alleen volwassenen,Alleen vrouwen,Alleen één jonge vrouw,Alleen één vrouw,Binnenopname,Bovenlichaam,Bruin haar,Communicatie,Correspondentie,Dag,Eén persoon,Gemengde afkomst,Horizontaal,Jong volwassen,Mensen,Omlaag kijken,Staan,Tevreden,Vasthouden,Verbinding,Volwassen,Vrijetijdskleding,WoonruimtePhotographer Collection: The Image Bank