Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Young woman painting wall red with roller, rear view : Stockfoto

Young woman painting wall red with roller, rear view

Credits: 
Nick Dolding
Meer van deze fotograaf
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Hoe kan ik het gebruiken?:
Beschikbaar voor ieder toegestaan gebruik zoals is vermeld in onze licentievoorwaarden.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
200199585-002
Collectie:
The Image Bank
Max. bestandsgrootte:
3.563 x 4.724 px (30,17 x 40,00 cm) - 300 dpi - 4,47 MB
Release-informatie:
Model en property release
Young Woman Painting Wall Red With Roller Rear View Stockfoto18-19 jaar,Afro-Amerikaanse etniciteit,Alleen volwassenen,Alleen één jonge vrouw,Alleen één vrouw,Begin,Beslissingen,Binnenopname,Creativiteit,Dag,Deurkozijn,Doe-het-zelven,Driekwartlengte,Eén persoon,Fotografie,Huiselijk leven,Kleurenfoto,Lang haar,Muur,Onderdeel van een serie,Op de rug gezien,Paardenstaart,Rood,Schilderen,Spijkerstof,Staan,Vasthouden,Verandering,Verbetering,Verbouwing,Verf,Verfbak,Verfroller,Verticaal,Vrijetijdskleding,Woonkamer,Zwart haarPhotographer Collection: The Image Bank