Young woman on stepladder painting wall, side view : Stockfoto


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Young woman on stepladder painting wall, side view

Credits: 
Justin Pumfrey
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
200403080-002
Collectie:
The Image Bank
Max. bestandsgrootte:
3.757 x 4.651 px (31,81 x 39,38 cm) - 300 dpi - 9,69 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Young Woman On Stepladder Painting Wall Side View Stockfoto25-29 jaar,Alleen volwassenen,Alleen één jonge vrouw,Alleen één vrouw,Bandana,Binnenopname,Blootvoets,Bovenkleding,Broek,Dag,Doe-het-zelven,Eén persoon,Fotografie,Gemengde afkomst,Gevlochten haar,Glimlachen,Huiselijk leven,Keukentrap,Kleurenfoto,Lang haar,Onderdeel van een serie,Schilderen,Staan,Ten voeten uit,Tevreden,Van de zijkant,Vasthouden,Verandering,Verfbak,Verfkwast,Verfpot,Verticaal,Vrije tijd,Vrijetijdskleding,Woonruimte,Zwart haarPhotographer Collection: The Image Bank