Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Young woman on edge of bungee platform, rear view, (wide angle) : Stockfoto
Whistler, British Columbia, Canada

Young woman on edge of bungee platform, rear view, (wide angle)

Credits: 
Darryl Leniuk
Meer van deze fotograaf
Bijschrift:
Whistler, British Columbia, Canada
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Hoe kan ik het gebruiken?:
Beschikbaar voor ieder toegestaan gebruik zoals is vermeld in onze licentievoorwaarden.
Beperkingen:
Er zijn geen exclusieve licenties beschikbaar voor de volgende sectoren in de aangegeven territoria: Alle soorten gebruik, Wereld, einddatum van beperking Perpetual.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
200500232-001
Collectie:
Iconica
Max. bestandsgrootte:
5.077 x 3.307 px (42,99 x 28,00 cm) - 300 dpi - 7,4 MB
Release-informatie:
Model en property release
Young Woman On Edge Of Bungee Platform Rear View Stockfoto20-29 jaar,Aan de kant van,Activiteit,Alleen volwassenen,Alleen één jonge vrouw,Alleen één vrouw,Armen omhoog,Blond haar,Bovenop,Brits-Columbia,Buitenopname,Bungeejumpen,Dag,Europese etniciteit,Extreme sporten,Eén persoon,Fotografie,Gevaar,Groenblijvende boom,Hoog standpunt,Horizontaal,Kleurenfoto,Ledematen,Lucht,Menselijk lichaamsdeel,Menselijke arm,Menselijke ledematen,Middellang haar,Moed,Omlaag kijken,Onderdeel van een serie,Ontspanning,Pret,Springen,Staan,Stunt,Ten voeten uit,Veiligheidshek,Veiligheidsvest,Verwachting,Vrijetijdskleding,Whistler,WoudPhotographer Collection: Iconica Whistler, British Columbia, Canada