Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Young woman on couch with dog, talking on phone : Stockfoto
Havanese and Coton de Tulear mix

Young woman on couch with dog, talking on phone

Credits: 
Jamie Grill
Bijschrift:
Havanese and Coton de Tulear mix
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
100379265
Collectie:
Iconica
Max. bestandsgrootte:
3.561 x 4.910 px (30,15 x 41,57 cm) - 300 dpi - 6,53 MB
Young Woman On Couch With Dog Talking On Phone StockfotoTelefoon gebruiken,Hond,Sofa,Zitten,Eén persoon,Gedomesticeerde dieren,Mensen,25-29 jaar,Alleen volwassenen,Alleen vrouwen,Alleen één jonge vrouw,Alleen één vrouw,Binnenopname,Bovenlichaam,Bruin haar,Communicatie,Dag,Dierenthema's,Europese etniciteit,Eén dier,Fotografie,Frontaal,Geluk,Havanese,Huisdier,Huisdiereigenaar,Jersey City,Jong volwassen,Leunen,New Jersey,Onscherpe achtergrond,Raam,Stralende lach,Vaste telefoon,Vasthouden,Verenigde Staten,Verticaal,Verwend huisdier,Volwassen,Vrijetijdskleding,Vrolijk,WegkijkenPhotographer Collection: Iconica Jamie Grill PhotographyHavanese and Coton de Tulear mix