Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Young woman on couch with dog, talking on phone : Stockfoto
Havanese and Coton de Tulear mix

Young woman on couch with dog, talking on phone

Bijschrift:
Havanese and Coton de Tulear mix
Prijs berekenenWagentje bekijken
Creatief nr.:
100379265
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Fotograaf:
Jamie Grill
Collectie:
Iconica
Max. bestandsgrootte:
3.561 x 4.910 px (30,15 x 41,57 cm) - 300 dpi - 6,53 MB
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Young Woman On Couch With Dog Talking On Phone Stockfoto 100379265Telefoon gebruiken,Hond,Sofa,Gedomesticeerde dieren,25-29 jaar,Alleen volwassenen,Alleen vrouwen,Alleen één jonge vrouw,Alleen één vrouw,Binnenopname,Bovenlichaam,Bruin haar,Communicatie,Dag,Dierenthema's,Europese etniciteit,Eén dier,Eén persoon,Fotografie,Frontaal,Geluk,Havanese,Huisdier,Huisdiereigenaar,Jersey City,Jong volwassen,Leunen,Mensen,New Jersey,Onscherpe achtergrond,Raam,Stralende lach,Vaste telefoon,Vasthouden,Verenigde Staten,Verticaal,Verwend huisdier,Volwassen,Vrijetijdskleding,Vrolijk,Wegkijken,ZittenPhotographer Collection: Iconica Jamie Grill PhotographyHavanese and Coton de Tulear mix