Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Young woman lying on operating table during facial plastic surgery : Stockfoto

Young woman lying on operating table during facial plastic surgery

pxcmdpigrootte
Wagentje bekijken
Creatief nr.:
146271704
Soort licentie:
Royalty freeRoyalty free-prijzen zijn uitsluitend gebaseerd op de bestandsgrootte van het door u benodigde product en niet op het specifieke gebruik. U hoeft geen aanvullende royalty's te betalen op basis van gebruik. Nadat u een royalty free-product heeft gelicentieerd, mag u dit meerdere keren in meerdere projecten gebruiken zonder dat u daarvoor extra hoeft te betalen. (Het is natuurlijk niet toegestaan om een beeld voor pornografische, lasterlijke, smadelijke of andere illegale doeleinden te gebruiken.) Royalty free-producten zijn te herkennen aan de letters (RF) naast het beeldnummer.
Fotograaf:
Image Source
Collectie:
Image Source
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Young Woman Lying On Operating Table During Facial Plastic Surgery Stockfoto 146271704Plastische chirurgie,Facelift,Chirurgie,Menselijk gezicht,Operatietafel,Plastische chirurg,25-29 jaar,Afbeelding,Alleen volwassenen,Alleen vrouwen,Binnenopname,Blauw,Chirurg,Chirurgisch instrument,Europese etniciteit,Fotografie,Gezondheidszorg en medicijnen,Hand,Horizontaal,IJdel,Jong volwassen,Jonge vrouw,Kleurenfoto,Kliniek,Liggen,Menselijk lichaamsdeel,Menselijke hand,Mensen,Onderdeel van,Operatiehandschoen,Operatiekamer,Operatiekleding,Overmaat,Patiënt,Rusland,Scalpel,Tsjeljabinsk,Vaardigheid,Vasthouden,Vier personen,Volwassen,Volwassen vrouwen,Voorbereiding,Vrouwelijke dokter,Wattenbol,Ziekenhuis,ZuurstofmaskerPhotographer Collection: Image Source