Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Young woman lying on operating table during facial plastic surgery : Stockfoto

Young woman lying on operating table during facial plastic surgery

Credits: 
Image Source
pxcmdpigrootte
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Royalty freeRoyalty free-prijzen zijn uitsluitend gebaseerd op de bestandsgrootte van het door u benodigde product en niet op het specifieke gebruik. U hoeft geen aanvullende royalty's te betalen op basis van gebruik. Nadat u een royalty free-product heeft gelicentieerd, mag u dit meerdere keren in meerdere projecten gebruiken zonder dat u daarvoor extra hoeft te betalen. (Het is natuurlijk niet toegestaan om een beeld voor pornografische, lasterlijke, smadelijke of andere illegale doeleinden te gebruiken.)
Creatief nr.:
146271704
Collectie:
Image Source
Young Woman Lying On Operating Table During Facial Plastic Surgery StockfotoPlastische chirurgie,Chirurgie,Facelift,Menselijk gezicht,Chirurgisch instrument,Operatietafel,Plastische chirurg,25-29 jaar,Afbeelding,Alleen volwassenen,Alleen vrouwen,Binnenopname,Blauw,Chirurg,Europese etniciteit,Fotografie,Gezondheidszorg en medicijnen,Hand,Horizontaal,IJdel,Jong volwassen,Jonge vrouw,Kleurenfoto,Kliniek,Liggen,Menselijk lichaamsdeel,Menselijke hand,Mensen,Onderdeel van,Operatiehandschoen,Operatiekamer,Operatiekleding,Overmaat,Patiënt,Patiënte,Rusland,Scalpel,Tsjeljabinsk,Vaardigheid,Vasthouden,Vier personen,Volwassen,Volwassen vrouwen,Voorbereiding,Vrouwelijke dokter,Wattenbol,Ziekenhuis,ZuurstofmaskerPhotographer Collection: Image Source