Young woman lying on ball in yoga class, side view : Stockfoto


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Young woman lying on ball in yoga class, side view

Credits: 
Andre Cezar
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Beperkingen:
Mag niet worden gebruikt voor de volgende onderwerpgebieden in de aangegeven territoria en mag niet worden gebruikt om dergelijke onderwerpgebieden te illustreren: Alcoholische dranken, Drugs-/alcoholmisbruik, Geestelijke gezondheid/diagnoses - Aandoeningen - Behandelingen en gedragspatronen, Geweld - Misbruik, Medische aandoeningen - Diagnoses, Politiek, Religie, Seksueel overdraagbare medische aandoeningen, Seksuele kwesties en onderwerpen, Tabakswaren en accessoires, einddatum van beperking Perpetual.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
200327078-003
Collectie:
Stone
Max. bestandsgrootte:
4.080 x 4.080 px (34,54 x 34,54 cm) - 300 dpi - 2,53 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Young Woman Lying On Ball In Yoga Class Side View StockfotoFitnessbal,Fitness,Yoga,Alleen één vrouw,Op de rug liggen,30-34 jaar,Alleen volwassenen,Alleen één mid-volwassen vrouw,Binnenopname,Blootvoets,Dag,Europese etniciteit,Eén persoon,Flexibiliteit,Fotografie,Houten vloer,Kleurenfoto,Lang haar,Liggen,Onderdeel van een serie,Sportkleding,Ten voeten uit,Van de zijkant,Vierkant,Zwart haarPhotographer Collection: Stone