young woman looking out of taxi window : Stockfoto


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Young woman looking out of taxi window

Credits: 
Kathrin Ziegler
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
87218011
Collectie:
Taxi
Max. bestandsgrootte:
4.866 x 3.592 px (41,20 x 30,41 cm) - 300 dpi - 5,78 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Young Woman Looking Out Of Taxi Window StockfotoRaam,Taxi,Buenos Aires,Door het raam kijken,Beschouwing,Argentinië,Eén persoon,Stad,Straat,25-29 jaar,30-34 jaar,Buitenopname,Close-up,Mensen,Wegkijken,Aankomst,Hoofddoek,Horizontaal,Jong volwassen,Reizen,Alleen volwassenen,Alleen één jonge vrouw,Alleen één vrouw,Bruin haar,Dag,Fotografie,Hoofd in de handen,Lang haar,Onderdeel van een serie,Portretfoto,VervoerPhotographer Collection: Taxi Kathrin Ziegler