Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Young woman looking at shoes in window display, smiling : Stockfoto
South Africa, Cape Town

Young woman looking at shoes in window display, smiling

Credits: 
David Lees
Bijschrift:
South Africa, Cape Town
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
sb10064478bb-001
Collectie:
Iconica
Max. bestandsgrootte:
4.863 x 3.461 px (41,17 x 29,30 cm) - 300 dpi - 6,42 MB
Young Woman Looking At Shoes In Window Display Smiling StockfotoEtalages kijken,Winkeldisplay,Winkelen,Schoen,Schoenenwinkel,Klant,Close-up,Koopwaar,Alleen vrouwen,Winkel,Beschouwing,Glimlachen,Alleen één vrouw,Buitenopname,Europese etniciteit,Eén persoon,Ergens doorheen kijken,18-19 jaar,Alleen volwassenen,Alleen één jonge vrouw,Consumentisme,Dag,Fotografie,Gekanteld,Horizontaal,Jonge vrouw,Kleine scherptediepte,Kleurenfoto,Ontspanning,Portretfoto,Staan,Tevreden,Transparant,Vrije tijd,VrijetijdskledingPhotographer Collection: Iconica South Africa, Cape Town