Young woman looking at shoes in window display, smiling : Stockfoto
South Africa, Cape Town

Young woman looking at shoes in window display, smiling

Credits: 
David Lees
Bijschrift:
South Africa, Cape Town
Prijs berekenenWagentje bekijken
Creatief nr.:
sb10064478bb-001
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Collectie:
Iconica
Max. bestandsgrootte:
4.863 x 3.461 px (41,17 x 29,30 cm) - 300 dpi - 6,42 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Young Woman Looking At Shoes In Window Display Smiling Stockfoto sb10064478bb-001Etalages kijken,Winkeldisplay,Winkelen,Schoen,Schoenenwinkel,Klant,Winkel,Beschouwing,Koopwaar,Alleen vrouwen,Glimlachen,Buitenopname,Close-up,Ergens doorheen kijken,18-19 jaar,Alleen volwassenen,Alleen één jonge vrouw,Alleen één vrouw,Consumentisme,Dag,Europese etniciteit,Eén persoon,Fotografie,Gekanteld,Horizontaal,Jonge vrouw,Kleine scherptediepte,Kleurenfoto,Ontspanning,Portretfoto,Staan,Tevreden,Transparant,Vrije tijd,VrijetijdskledingPhotographer Collection: Iconica South Africa, Cape Town