Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Young woman looking at dairy produce in supermarket : Stockfoto

Young woman looking at dairy produce in supermarket

Credits: 
Joos Mind
Meer van deze fotograaf
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Hoe kan ik het gebruiken?:
Beschikbaar voor ieder toegestaan gebruik zoals is vermeld in onze licentievoorwaarden.
Beperkingen:
Exclusive usage in Japan requires additional rights clearance.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
200129145-001
Collectie:
The Image Bank
Max. bestandsgrootte:
5.056 x 3.690 px (42,81 x 31,24 cm) - 300 dpi - 8,2 MB
Release-informatie:
Model en property release
Young Woman Looking At Dairy Produce In Supermarket Stockfoto20-24 jaar,25-29 jaar,Alleen volwassenen,Alleen één jonge vrouw,Alleen één vrouw,Beslissingen,Binnenopname,Blond haar,Boodschappen,Detailhandel,Dranken en maaltijden,Driekwartlengte,Europese etniciteit,Eén persoon,Focus op achtergrond,Fotografie,Gangpad,Gestreept,Grote groep dingen,Horizontaal,Kaas,Keus,Kin in de hand,Kleurenfoto,Korrelig,Middellang haar,Overvloed,Plank,Rok,Staan,Supermarkt,Trui,Twijfel,Van de zijkant,Vrijetijdskleding,Winkelen,Wit,ZuivelafdelingPhotographer Collection: The Image Bank