Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Young woman looking at boxes of red shoes on shop floor, elevated view : Stockfoto

Young woman looking at boxes of red shoes on shop floor, elevated view

Credits: 
Ranald Mackechnie
Meer van deze fotograaf
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Hoe kan ik het gebruiken?:
Beschikbaar voor ieder toegestaan gebruik zoals is vermeld in onze licentievoorwaarden.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
200015326-001
Collectie:
Stone
Max. bestandsgrootte:
4.150 x 4.215 px (35,14 x 35,69 cm) - 300 dpi - 8,68 MB
Release-informatie:
Model release

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Young Woman Looking At Boxes Of Red Shoes On Shop Floor Elevated View Stockfoto20-24 jaar,Alleen volwassenen,Alleen één jonge vrouw,Alleen één vrouw,Beschouwing,Binnenopname,Blootvoets,Consumentisme,Detailhandel,Eén persoon,Fotografie,Grote groep dingen,Hoog standpunt,Keus,Kijken,Kin in de hand,Kleurenfoto,Mode,Nette schoen,Obsessief,Overvloed,Perfectie,Rangschikken,Rood,Schoenendoos,Schoenenwinkel,Shopaholic,Ten voeten uit,Verslaving,Verticaal,Vrijetijdskleding,Winkelen,ZittenPhotographer Collection: Stone