Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Young woman looking at bags in mall, side view : Stockfoto

Young woman looking at bags in mall, side view

Credits: 
Eri Morita
Meer van deze fotograaf
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Hoe kan ik het gebruiken?:
Beschikbaar voor ieder toegestaan gebruik zoals is vermeld in onze licentievoorwaarden.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
200196646-004
Collectie:
Stone
Max. bestandsgrootte:
3.768 x 4.786 px (31,90 x 40,52 cm) - 300 dpi - 7,77 MB
Release-informatie:
Model release

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Young Woman Looking At Bags In Mall Side View Stockfoto25-29 jaar,Alleen Japans,Alleen volwassenen,Alleen één jonge vrouw,Alleen één vrouw,Binnenopname,Boodschappentas,Detailhandel,Eén persoon,Fotografie,Jas,Keus,Kledingrek,Kleurenfoto,Middellang haar,Onderdeel van een serie,Onderzoeken,Rok,Staan,Tas,Ten voeten uit,Van de zijkant,Vasthouden,Verticaal,Vrije tijd,Vrijetijdskleding,Winkel,Winkelcentrum,WinkelenPhotographer Collection: Stone