young woman listening to music wearing headphones : Stockfoto


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Young woman listening to music wearing headphones

Credits: 
Tara Moore
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
131966364
Collectie:
Photonica
Max. bestandsgrootte:
5.147 x 3.425 px (43,58 x 29,00 cm) - 300 dpi - 4,79 MB
Young Woman Listening To Music Wearing Headphones StockfotoMuziek,Luisteren,Hoofdtelefoon,Ontspanning,Geluk,Sofa,Mensen,Glimlachen,Techniek,Tevreden,Woonkamer,Alleen vrouwen,Close-up,Eén persoon,Hobby's,Jong volwassen,Groot-Brittannië,Zitten,Plezier,Volwassen,Binnenopname,Alleen één jonge vrouw,Europese etniciteit,Fotografie,Horizontaal,Kunst Cultuur en Vermaak,Londen - Engeland,Vrijetijdskleding,20-24 jaar,Alleen volwassenen,Alleen één vrouw,Driekwartlengte,Hoofd in de handen,Kleurenfoto,Onscherpe achtergrond,newpremiumukPhotographer Collection: Photonica Tara Moore