Young woman lifting sofa to reach laptop, side view (Digital Composite) : Stockfoto

Young woman lifting sofa to reach laptop, side view (Digital Composite)

Credits: 
Brad Wilson
Prijs berekenenWagentje bekijken
Creatief nr.:
sb10062491v-006
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Collectie:
Stone
Max. bestandsgrootte:
3.690 x 4.916 px (31,24 x 41,62 cm) - 300 dpi - 7,13 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Young Woman Lifting Sofa To Reach Laptop Side View Stockfoto sb10062491v-006Volwassen vrouwen,Oppakken,Reiken,Sofa,Ten voeten uit,Knielen,Van de zijkant,Alleen vrouwen,Autoriteit,Hurken,Kracht,Laptop,Alleen één vrouw,Jonge vrouw,Studiofoto,Vasthouden,18-19 jaar,Alleen volwassenen,Alleen één jonge vrouw,Bruin haar,Draadloze technologie,Europese etniciteit,Eén persoon,Fotografie,Glimlachen,Jong volwassen,Kleurenfoto,Laptop,Paardenstaart,Plezier,Spijkerbroek,Tevreden,Verticaal,Vrijetijdskleding,Vrolijk,Witte achtergrondPhotographer Collection: Stone