Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Young woman in shoe shop holding two sandals, looking up : Stockfoto
South Africa, Cape Town

Young woman in shoe shop holding two sandals, looking up

Credits: 
David Lees
Meer van deze fotograaf
Bijschrift:
South Africa, Cape Town
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Hoe kan ik het gebruiken?:
Beschikbaar voor ieder toegestaan gebruik zoals is vermeld in onze licentievoorwaarden.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
sb10064478ba-002
Collectie:
The Image Bank
Max. bestandsgrootte:
4.009 x 4.185 px (33,94 x 35,43 cm) - 300 dpi - 5,46 MB
Release-informatie:
Model en property release
Young Woman In Shoe Shop Holding Two Sandals Looking Up Stockfoto25-29 jaar,Alleen volwassenen,Alleen vrouwen,Alleen één jonge vrouw,Alleen één vrouw,Beschouwing,Beslissingen,Binnenopname,Bruin haar,Consumentisme,Contrasten,Dag,Detailhandel,Driekwartlengte,Europese etniciteit,Eén persoon,Fotografie,Glimlachen,Haar naar achteren,Jonge vrouw,Keus,Klant,Kleurenfoto,Koopwaar,Kopen,Mode,Omhoog kijken,Ontspanning,Paardenstaart,Sandaal,Schoen,Schoenenwinkel,Twijfel,Vasthouden,Verticaal,Vrije tijd,Vrijetijdskleding,Winkelen,ZittenPhotographer Collection: The Image Bank South Africa, Cape Town