Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Young woman in shoe shop holding two sandals, looking up : Stockfoto
South Africa, Cape Town

Young woman in shoe shop holding two sandals, looking up

Credits: 
David Lees
Bijschrift:
South Africa, Cape Town
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
sb10064478ba-002
Collectie:
The Image Bank
Max. bestandsgrootte:
4.009 x 4.185 px (33,94 x 35,43 cm) - 300 dpi - 5,46 MB
Young Woman In Shoe Shop Holding Two Sandals Looking Up StockfotoSchoen,Winkelen,Kopen,Detailhandel,Jonge vrouw,Binnenopname,Twijfel,Beslissingen,Bruin haar,Schoenenwinkel,Eén persoon,Alleen één vrouw,Europese etniciteit,Klant,Mode,Omhoog kijken,Alleen vrouwen,Keus,Sandaal,25-29 jaar,Alleen volwassenen,Alleen één jonge vrouw,Beschouwing,Consumentisme,Contrasten,Dag,Driekwartlengte,Fotografie,Glimlachen,Haar naar achteren,Kleurenfoto,Koopwaar,Ontspanning,Paardenstaart,Vasthouden,Verticaal,Vrije tijd,Vrijetijdskleding,ZittenPhotographer Collection: The Image Bank South Africa, Cape Town