Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Young woman in red bathing suit, hand on waist : Stockfoto

Young woman in red bathing suit, hand on waist

Credits: 
Lisa Peardon
Meer van deze fotograaf
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Hoe kan ik het gebruiken?:
Beschikbaar voor ieder toegestaan gebruik zoals is vermeld in onze licentievoorwaarden.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
200206408-003
Collectie:
Stone
Max. bestandsgrootte:
3.664 x 4.778 px (31,02 x 40,45 cm) - 300 dpi - 7 MB
Release-informatie:
Model release
Young Woman In Red Bathing Suit Hand On Waist Stockfoto18-19 jaar,1950-1959,Alleen volwassenen,Alleen één jonge vrouw,Alleen één vrouw,Blond haar,Eendelig zwempak,Europese etniciteit,Eén persoon,Fotografie,Frontaal,Geel,Gekleurde achtergrond,Glamour,Glimlachen,Handen in het haar,Handen op de heupen,In de camera kijken,Kleurenfoto,Lang haar,Mode,Mooie mensen,Nette schoen,Nostalgie,Onderdeel van een serie,Op een been staan,Pin-up meisje,Portret,Retrostijl,Rood,Sensualiteit,Studiofoto,Ten voeten uit,Tevreden,VerticaalPhotographer Collection: Stone