Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Young woman in red bathing suit, hand on waist : Stockfoto

Young woman in red bathing suit, hand on waist

Prijs berekenenWagentje bekijken
Creatief nr.:
200206408-003
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Fotograaf:
Lisa Peardon
Collectie:
Stone
Max. bestandsgrootte:
215 x 280 px (7,58 x 9,88 cm) - 72 dpi - 5,81 kB
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Young Woman In Red Bathing Suit Hand On Waist Stockfoto 200206408-003Pin-up meisje,Retrostijl,1950-1959,Europese etniciteit,Mode,Sensualiteit,18-19 jaar,Alleen volwassenen,Alleen één jonge vrouw,Alleen één vrouw,Blond haar,Eendelig zwempak,Eén persoon,Fotografie,Frontaal,Geel,Gekleurde achtergrond,Glamour,Glimlachen,Handen in het haar,Handen op de heupen,In de camera kijken,Kleurenfoto,Lang haar,Mooie mensen,Nette schoen,Nostalgie,Onderdeel van een serie,Op een been staan,Portret,Rood,Studiofoto,Ten voeten uit,Tevreden,VerticaalPhotographer Collection: Stone