Young woman in red bathing suit, hand on waist : Stockfoto


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Young woman in red bathing suit, hand on waist

Credits: 
Lisa Peardon
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
200206408-003
Collectie:
Stone
Max. bestandsgrootte:
3.664 x 4.778 px (31,02 x 40,45 cm) - 300 dpi - 7 MB
Young Woman In Red Bathing Suit Hand On Waist StockfotoPin-up meisje,Retrostijl,1950-1959,Sensualiteit,Blond haar,Mode,Ten voeten uit,Europese etniciteit,Frontaal,Studiofoto,Eendelig zwempak,Glamour,In de camera kijken,Rood,18-19 jaar,Alleen volwassenen,Alleen één jonge vrouw,Alleen één vrouw,Eén persoon,Fotografie,Geel,Gekleurde achtergrond,Glimlachen,Handen in het haar,Handen op de heupen,Kleurenfoto,Lang haar,Mooie mensen,Nette schoen,Nostalgie,Onderdeel van een serie,Op een been staan,Portret,Tevreden,VerticaalPhotographer Collection: Stone