Young Woman in Indian Sari Holding Mobile Device : Stockfoto


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Young Woman in Indian Sari Holding Mobile Device

Credits: 
Mimi Haddon
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
157770565
Collectie:
Stone
Max. bestandsgrootte:
4.096 x 6.144 px (34,68 x 52,02 cm) - 300 dpi - 20,7 MB
Young Woman In Indian Sari Holding Mobile Device StockfotoIndiase cultuur,Sari,Juwelen,Alleen volwassenen,Alleen vrouwen,Draagbare informatie-apparatuur,Halsketting,Kostuum,Rood,Smartphone,25-29 jaar,Alleen één jonge vrouw,Alleen één vrouw,Bovenlichaam,Californië,Communicatie,Draadloze technologie,Europese etniciteit,Eén persoon,Fotografie,Fotoshoot,Frontaal,Gekleurde achtergrond,Glamour,Goud,Hoofdtooi,Hoop,In de camera kijken,Jong volwassen,Kleurenfoto,Mensen,Oranje achtergrond,Santa Monica,Smalle armband,Studiofoto,Telefoon gebruiken,Verenigde Staten,Verticaal,Viering,Volwassen,VrouwelijkheidPhotographer Collection: Stone Mimi Haddon