Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Young woman in classroom standing on one arm. : Stockfoto

Young woman in classroom standing on one arm.

Credits: 
Troy Aossey
Meer van deze fotograaf
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Hoe kan ik het gebruiken?:
Beschikbaar voor ieder toegestaan gebruik zoals is vermeld in onze licentievoorwaarden.
Beperkingen:
Er zijn geen exclusieve licenties beschikbaar voor de volgende sectoren in de aangegeven territoria: Onderwijs, Verenigde Staten, einddatum van beperking Perpetual.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
141090039
Collectie:
Taxi
Max. bestandsgrootte:
3.400 x 5.100 px (28,79 x 43,18 cm) - 300 dpi - 7,77 MB
Release-informatie:
Model en property release

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Young Woman In Classroom Standing On One Arm StockfotoAlleen tieners,Alleen één tienermeisje,Arizona,Aziatische en Indiase etniciteit,Balans,Binnenopname,Bizar,Bruin haar,Dag,Echte mensen,Eén persoon,Fotografie,Handen op de heupen,Handstand,In de camera kijken,Klaslokaal,Kleurenfoto,Lang haar,Leren,Linnen schoen,Mensen,Middelbare scholiere,Onderwijs,Op z'n kop,Phoenix - Arizona,Schoolgebouw,Strakke broek,Studerende,Ten voeten uit,Tiener,Vaardigheid,Verenigde Staten,Verticaal,Voortgezet onderwijsPhotographer Collection: Taxi Troy Aossey