Young woman in classroom standing on one arm. : Stockfoto


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Young woman in classroom standing on one arm.

Credits: 
Troy Aossey
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Beperkingen:
Er zijn geen exclusieve licenties beschikbaar voor de volgende sectoren in de aangegeven territoria: Onderwijs, Verenigde Staten, einddatum van beperking Perpetual.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
141090039
Collectie:
Taxi
Max. bestandsgrootte:
3.480 x 5.220 px (29,46 x 44,20 cm) - 300 dpi - 9,33 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Young Woman In Classroom Standing On One Arm StockfotoBizar,Tiener,Onderwijs,Schoolgebouw,Studerende,Op z'n kop,Alleen tieners,Klaslokaal,Voortgezet onderwijs,Aziatische en Indiase etniciteit,Handstand,Leren,Linnen schoen,Eén persoon,Mensen,Strakke broek,Balans,Alleen één tienermeisje,Arizona,Binnenopname,Bruin haar,Dag,Echte mensen,Fotografie,Handen op de heupen,In de camera kijken,Kleurenfoto,Lang haar,Phoenix - Arizona,Ten voeten uit,Vaardigheid,Verenigde Staten,VerticaalPhotographer Collection: Taxi Troy Aossey