Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Young woman in classroom standing on one arm. : Stockfoto

Young woman in classroom standing on one arm.

Prijs berekenenWagentje bekijken
Creatief nr.:
141090039
Beperkingen:
Er zijn geen exclusieve licenties beschikbaar voor de volgende sectoren in de aangegeven territoria: Onderwijs, Verenigde Staten, einddatum van beperking Perpetual.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Fotograaf:
Troy Aossey
Collectie:
Taxi
Max. bestandsgrootte:
3.480 x 5.220 px (29,46 x 44,20 cm) - 300 dpi - 9,33 MB
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Young Woman In Classroom Standing On One Arm Stockfoto 141090039Bizar,Tiener,Onderwijs,School,Alleen tieners,Handstand,Op z'n kop,Student,Voortgezet onderwijs,Klaslokaal,Mensen,Strakke broek,Alleen één tienermeisje,Arizona,Aziatische en Indiase etniciteit,Balans,Binnenopname,Bruin haar,Dag,Echte mensen,Eén persoon,Fotografie,Handen op de heupen,In de camera kijken,Kleurenfoto,Lang haar,Leren,Linnen schoen,Phoenix,Ten voeten uit,Vaardigheid,Verenigde Staten,VerticaalPhotographer Collection: Taxi Troy Aossey