Young woman in bikini holding handbag on beach, smiling : Stockfoto
California, USA


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Young woman in bikini holding handbag on beach, smiling

Credits: 
Zubin Shroff
Bijschrift:
California, USA
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
200183020-003
Collectie:
Stone
Max. bestandsgrootte:
3.650 x 4.727 px (30,90 x 40,02 cm) - 300 dpi - 6,68 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Young Woman In Bikini Holding Handbag On Beach Smiling StockfotoOnderweg,25-29 jaar,Alleen Japans,Alleen volwassenen,Alleen één jonge vrouw,Alleen één vrouw,Bikini,Blauw,Bovenlichaam,Buitenopname,Cowboyhoed,Dag,Dragen,Eén persoon,Fotografie,Horizon over water,Kleurenfoto,Lang haar,Onderdeel van een serie,Plezier,Staan,Stralende lach,Strand,Strandtas,Strohoed,Tas,Vakantie,Vasthouden,Verticaal,Vitaliteit,Vrolijk,Waterlijn,Wegkijken,Zee,Zomer,Zwart haarPhotographer Collection: Stone California, USA