Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Young woman holding clear heart shaped ornament, portrait : Stockfoto
Lighting effect achieved through the use of coloured lights and gels

Young woman holding clear heart shaped ornament, portrait

Credits: 
Uwe Krejci
Meer van deze fotograaf
Bijschrift:
Lighting effect achieved through the use of coloured lights and gels
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Hoe kan ik het gebruiken?:
Beschikbaar voor ieder toegestaan gebruik zoals is vermeld in onze licentievoorwaarden.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
200013573-001
Collectie:
Stone
Max. bestandsgrootte:
3.728 x 4.850 px (31,56 x 41,06 cm) - 300 dpi - 7,74 MB
Release-informatie:
Model release

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Young Woman Holding Clear Heart Shaped Ornament Portrait Stockfoto20-24 jaar,Alleen volwassenen,Alleen één jonge vrouw,Alleen één vrouw,Binnenopname,Blond haar,Breekbaarheid,Close-up,Doorzichtig,Europese etniciteit,Eén persoon,Fotografie,Hartvorm,In de camera kijken,Kleurenfilter,Kleurenfoto,Liefde,Onderdeel van een serie,Ornament,Portret,Portretfoto,Romantiek,Studiofoto,Valentijnsdag,Vasthouden,Verticaal,Witte achtergrondPhotographer Collection: Stone Lighting effect achieved through the use of coloured lights and gels