Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Young woman holding a pen : Stockfoto
Young Asian woman holding a pen with hands lock together resting on a table

Young woman holding a pen

Credits: 
Barry Yee
Meer van deze fotograaf
Bijschrift:
Young Asian woman holding a pen with hands lock together resting on a table
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Hoe kan ik het gebruiken?:
Beschikbaar voor ieder toegestaan gebruik zoals is vermeld in onze licentievoorwaarden.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
89875576
Collectie:
Photographer's Choice
Max. bestandsgrootte:
3.345 x 5.018 px (28,32 x 42,49 cm) - 300 dpi - 4,72 MB
Release-informatie:
Model release

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Young Woman Holding A Pen Stockfoto20-24 jaar,Alleen volwassenen,Alleen vrouwen,Alleen één jonge vrouw,Alleen één vrouw,Aziatische etniciteit,Bedrijfsleven,Beschouwing,Binnenopname,Bovenlichaam,Bureau,Concentratie,Dag,Document,Eén persoon,Fotografie,Haar naar achteren,Handen ineengevouwen,Jong volwassen,Kleurenfoto,Mensen,Overhemd,Papier,Papierwerk,Pen,Planning,Portret,Serieus,Staat New York,Verenigde Staten,Verticaal,Volwassen,Wegkijken,Werkneemster,Zakenvrouw,Zitten,Zwart haarPhotographer Collection: Photographer's Choice Barry YeeYoung Asian woman holding a pen with hands lock together resting on a table