Young woman gritting teeth and messing up hair : Stockfoto
Young woman gritting her teeth and messing up her hair.


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Young woman gritting teeth and messing up hair

Credits: 
© Courtney Bell
Bijschrift:
Young woman gritting her teeth and messing up her hair.
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
138754037
Collectie:
Moment Select
Max. bestandsgrootte:
3.600 x 2.400 px (30,48 x 20,32 cm) - 300 dpi - 2,01 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Young Woman Gritting Teeth And Messing Up Hair StockfotoFrustratie,Menselijk haar,In de klit haar,Rood gekleurd haar,Kleurenfoto,Alleen vrouwen,Alleen één vrouw,Rommelig,Europese etniciteit,Handen in het haar,Portretfoto,Glimlachen,Verenigde Staten,30-34 jaar,Alleen volwassenen,Alleen één mid-volwassen vrouw,Binnenopname,Close-up,Dag,Eén persoon,Fotografie,Horizontaal,Mensen,Mid-volwassen,Tanden op elkaar klemmen,Volwassen,WreedPhotographer Collection: Moment Select © 2010 Courtney BellYoung woman gritting her teeth and messing up her hair.