Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Young woman dipping toe into outdoor swimming pool, dusk, low section : Stockfoto
Ibiza, Spain.

Young woman dipping toe into outdoor swimming pool, dusk, low section

Credits: 
Philip Lee Harvey
Bijschrift:
Ibiza, Spain.
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
200548531-001
Collectie:
The Image Bank
Max. bestandsgrootte:
4.843 x 3.606 px (41,00 x 30,53 cm) - 300 dpi - 5,71 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Young Woman Dipping Toe Into Outdoor Swimming Pool Dusk Low Section StockfotoDippen,Water,Menselijke teen,Koud,Golvend,Testing the water - Engelse uitdrukking,Zwembad,Zintuiglijke waarneming,25-29 jaar,Alleen volwassenen,Alleen één jonge vrouw,Alleen één vrouw,Avondschemering,Buitenopname,Close-up,Concentrisch,Eén persoon,Fotografie,Horizontaal,Ibiza,Kleurenfoto,Latijns-Amerikaans en Hispanic etniciteiten,Menselijk been,Menselijk lichaamsdeel,Menselijke voet,Onderdeel van een serie,Onderste deel,Verwachting,Vrije tijdPhotographer Collection: The Image Bank Ibiza, Spain.