Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Young woman cutting jewellery on plate with fork and knife, close-up : Stockfoto

Young woman cutting jewellery on plate with fork and knife, close-up

Credits: 
Serge Krouglikoff
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
200116689-001
Collectie:
Stone
Max. bestandsgrootte:
3.566 x 4.905 px (76,76 x 105,58 cm) - 118 dpi - 8,7 MB
Young Woman Cutting Jewellery On Plate With Fork And Knife Closeup StockfotoDiamant,Goud,Halsketting,Knippen,Vork,Humor,Tafelmes,Namaakjuweel,Ring,Zilver,Bizar,Menselijke hand,Vingernagel,Vlak erboven,Armband,Consumentisme,Hebzucht,Rood,Studiofoto,Bling bling,Bovenklasse,Broche,Close-up,Europese etniciteit,Eén persoon,Variatie,Witte achtergrond,18-19 jaar,20-24 jaar,25-29 jaar,Alleen volwassenen,Alleen één jonge vrouw,Alleen één vrouw,Binnenopname,Fotografie,Kleurenfoto,Menselijk lichaamsdeel,Onderdeel van,Tafelmanieren,VerticaalPhotographer Collection: Stone