Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Young woman choosing wall paper for home : Stockfoto
Female in her 20's deciding on which wall paper to decorate her home

Young woman choosing wall paper for home

Credits: 
Mike Harrington
Bijschrift:
Female in her 20's deciding on which wall paper to decorate her home
pxcmdpigrootte
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Royalty freeRoyalty free-prijzen zijn uitsluitend gebaseerd op de bestandsgrootte van het door u benodigde product en niet op het specifieke gebruik. U hoeft geen aanvullende royalty's te betalen op basis van gebruik. Nadat u een royalty free-product heeft gelicentieerd, mag u dit meerdere keren in meerdere projecten gebruiken zonder dat u daarvoor extra hoeft te betalen. (Het is natuurlijk niet toegestaan om een beeld voor pornografische, lasterlijke, smadelijke of andere illegale doeleinden te gebruiken.)
Creatief nr.:
82673544
Collectie:
Photodisc

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Young Woman Choosing Wall Paper For Home StockfotoBehang,Doe-het-zelven,Op de rug gezien,Op de grond zitten,Huiselijk leven,Muur,Binnenopname,Keus,Planning,Beschouwing,Jong volwassen,Alleen één vrouw,Beslissingen,Europese etniciteit,Eén persoon,Huis interieur,20-24 jaar,Alleen volwassenen,Alleen één jonge vrouw,Bloemenmotief,Bruin haar,Dag,Fotografie,Groot-Brittannië,Horizontaal,Lang haar,Mensen,Norwich,Ten voeten uit,Versheid,VrijetijdskledingPhotographer Collection: Photodisc Mike HarringtonFemale in her 20's deciding on which wall paper to decorate her home