Young woman checking email at bar : Stockfoto


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Young woman checking email at bar

Credits: 
Jetta Productions
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
170287070
Collectie:
Iconica
Max. bestandsgrootte:
3.418 x 5.127 px (28,94 x 43,41 cm) - 300 dpi - 5,16 MB
Young Woman Checking Email At Bar StockfotoBar - gebouw,Mobiele telefoon,Sociaal netwerk,E-mail,Onderzoeken,Nacht,Van de zijkant,Alleen vrouwen,Alcohol,Bruin haar,Geluk,Jong volwassen,Mensen,Telefoon gebruiken,Cocktail,Onscherpe achtergrond,Vasthouden,25-29 jaar,Alleen volwassenen,Alleen één jonge vrouw,Alleen één vrouw,Binnenopname,Close-up,Communicatie,Draadloze technologie,Dranken,Europese etniciteit,Eén persoon,Fotografie,Glas,Glimlachen,Happy Hour,Kin in de hand,Kleurenfoto,Oregon,Portland - Oregon,Portretfoto,Schoonheid,Techniek,Tevreden,Verbinding,Verenigde Staten,Verticaal,Volwassen,VrijetijdskledingPhotographer Collection: Iconica Jetta Productions, Inc