Young woman carrying shopping bags, using mobile phone : Stockfoto


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Young woman carrying shopping bags, using mobile phone

Credits: 
Brand New Images
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
200568396-001
Collectie:
Stone
Max. bestandsgrootte:
5.000 x 3.754 px (42,33 x 31,78 cm) - 300 dpi - 9,23 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Young Woman Carrying Shopping Bags Using Mobile Phone StockfotoWinkelen,Detailhandel,Geluk,Boodschappentas,Mobiele telefoon,Portret,Wind,Studiofoto,Gekleurde achtergrond,Alleen één vrouw,Binnenopname,Telefoon gebruiken,Praten,Vrijetijdskleding,20-24 jaar,Alleen volwassenen,Alleen één jonge vrouw,Communicatie,Draadloze technologie,Driekwartlengte,Europese etniciteit,Eén persoon,Fotografie,Horizontaal,Kleurenfoto,Luisteren,Stralende lach,Tekstveld,Vasthouden,Vrije tijd,Zwart haarPhotographer Collection: Stone