Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Young woman carrying shopping bags over shoulder, smiling, close-up : Stockfoto

Young woman carrying shopping bags over shoulder, smiling, close-up

Prijs berekenenWagentje bekijken
Creatief nr.:
sb10065824d-001
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Fotograaf:
Michael Poehlman
Collectie:
Stone
Max. bestandsgrootte:
5.173 x 3.448 px (43,80 x 29,19 cm) - 300 dpi - 5,17 MB
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Young Woman Carrying Shopping Bags Over Shoulder Smiling Closeup Stockfoto sb10065824d-001Winkelen,Detailhandel,Afrikaanse etniciteit,Geluk,Boodschappentas,Opwinding,Vrolijk,Witte achtergrond,Afro-Amerikaanse etniciteit,Gemengde afkomst,Consumentisme,Latijns-Amerikaans en Hispanic etniciteiten,Vreugde,Alleen één vrouw,Jong volwassen,Mensen,Studiofoto,Geld uitgeven,Vasthouden,20-24 jaar,Alleen volwassenen,Alleen één jonge vrouw,Bruin haar,Close-up,Eén persoon,Fotografie,Gekruld haar,Horizontaal,Kleurenfoto,Portret,Staan,Stralende lach,Vrijetijdskleding,WegkijkenPhotographer Collection: Stone