Young woman carrying shopping bags over shoulder, smiling, close-up : Stockfoto


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Young woman carrying shopping bags over shoulder, smiling, close-up

Credits: 
Michael Poehlman
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Creatief nr.:
sb10065824d-001
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Collectie:
Stone
Max. bestandsgrootte:
5.173 x 3.448 px (43,80 x 29,19 cm) - 300 dpi - 5,17 MB
Young Woman Carrying Shopping Bags Over Shoulder Smiling Closeup Stockfoto sb10065824d-001Winkelen,Detailhandel,Afrikaanse etniciteit,Boodschappentas,Geluk,Opwinding,Vrolijk,Witte achtergrond,Vreugde,Latijns-Amerikaans en Hispanic etniciteiten,Afro-Amerikaanse etniciteit,Gemengde afkomst,Mensen,Close-up,Consumentisme,Studiofoto,Alleen één vrouw,Eén persoon,Vasthouden,Jong volwassen,Portret,Bruin haar,Geld uitgeven,20-24 jaar,Alleen volwassenen,Alleen één jonge vrouw,Fotografie,Gekruld haar,Horizontaal,Kleurenfoto,Portretfoto,Staan,Stralende lach,Vrijetijdskleding,WegkijkenPhotographer Collection: Stone