Young woman brushing the ends of her hair : Stockfoto


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Young woman brushing the ends of her hair

Credits: 
Smith Collection
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
136013667
Collectie:
Iconica
Max. bestandsgrootte:
3.744 x 5.616 px (31,70 x 47,55 cm) - 300 dpi - 8,46 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Young Woman Brushing The Ends Of Her Hair StockfotoKammen,Witte achtergrond,Schoonheid,Haarborstel,Voorbereiding,18-19 jaar,Alleen volwassenen,Alleen vrouwen,Alleen één jonge vrouw,Alleen één vrouw,Bovenlichaam,Elegantie,Eén persoon,Fotografie,Frontaal,Gemengde afkomst,Haarverzorging,Handen in het haar,Jong volwassen,Kleurenfoto,Mensen,Mouwloos bovenstuk,Omlaag kijken,Routine,Studiofoto,Verticaal,Volwassen,Vrouwelijkheid,Zuid-AfrikaPhotographer Collection: Iconica Smith Collection