Young woman balancing on balustrade : Stockfoto
Praya Do Farol, Ilha Do Mel, Parana, Brazil


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Young woman balancing on balustrade

Credits: 
MECKY
Bijschrift:
Praya Do Farol, Ilha Do Mel, Parana, Brazil
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
200201377-001
Collectie:
Stone
Max. bestandsgrootte:
3.268 x 3.051 px (27,67 x 25,83 cm) - 300 dpi - 6,37 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Young Woman Balancing On Balustrade StockfotoBalans,Hout,20-24 jaar,Alleen volwassenen,Alleen één jonge vrouw,Alleen één vrouw,Ballustrade,Bewolkt,Blootvoets,Bovenop,Braziliaanse etniciteit,Buitenopname,Dag,Eén persoon,Fotografie,Horizontaal,Kleurenfoto,Onderste deel,Paraná,Risico,Rok,Strand,Vrije tijd,VrijetijdskledingPhotographer Collection: Stone Praya Do Farol, Ilha Do Mel, Parana, Brazil