Young woman at work on computer : Stockfoto

Young woman at work on computer

Credits: 
William Howard
Prijs berekenenWagentje bekijken
Creatief nr.:
82750275
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Collectie:
Stone
Max. bestandsgrootte:
4.992 x 3.328 px (42,27 x 28,18 cm) - 300 dpi - 6,63 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Young Woman At Work On Computer Stockfoto 82750275Computermonitor,Close-up,Kantoor,Achter,Serieus,Alleen één vrouw,Beschouwing,Europese etniciteit,Eén persoon,Mensen,Bedrijfsleven,Computeren,Afbeelding,Alleen volwassenen,Alleen één jonge vrouw,Fotografie,Horizontaal,Jong volwassen,Kleine scherptediepte,Nieuw-Zeeland,Portretfoto,Studiofoto,Werkneemster,ZakenvrouwPhotographer Collection: Stone William Howard