Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Young woman at wheel of car, eyes closed, with hand on head (grainy) : Stockfoto
Right-hand drive version.

Young woman at wheel of car, eyes closed, with hand on head (grainy)

Credits: 
Peter Cade
Meer van deze fotograaf
Bijschrift:
Right-hand drive version.
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Hoe kan ik het gebruiken?:
Beschikbaar voor ieder toegestaan gebruik zoals is vermeld in onze licentievoorwaarden.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
BC3282-001
Collectie:
The Image Bank
Max. bestandsgrootte:
5.001 x 3.386 px (42,34 x 28,67 cm) - 300 dpi - 6,53 MB
Release-informatie:
Model release
Young Woman At Wheel Of Car Eyes Closed With Hand On Head Stockfoto30-34 jaar,Alleen volwassenen,Alleen één mid-volwassen vrouw,Alleen één vrouw,Auto-interieur,Autopech,Close-up,Dag,Emotionele stress,Europese etniciteit,Eén persoon,File,Forens,Fotografie,Goed gekleed,Grote korrel,Horizontaal,Irritatie,Kleurenfoto,Korrelig,Levensstijl,Met de ogen dicht,Mid-volwassen vrouw,Moe,Onderdeel van,Ongemak,Ongerustheid,Personenauto,Portretfoto,Raam,Reizen,Slapen,Vervoer,Voertuiginterieur,Voorruit,Werkneemster,Zakenpersoon,ZakenvrouwPhotographer Collection: The Image Bank Right-hand drive version.