Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Young woman at drinks party, smiling, portrait : Stockfoto

Young woman at drinks party, smiling, portrait

Prijs berekenenWagentje bekijken
Creatief nr.:
sb10063674h-002
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Fotograaf:
Thomas Northcut
Collectie:
Iconica
Max. bestandsgrootte:
3.405 x 5.107 px (28,83 x 43,24 cm) - 300 dpi - 6,45 MB
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Young Woman At Drinks Party Smiling Portrait Stockfoto sb10063674h-00245-49 jaar,55-59 jaar,Alleen volwassenen,Binnenopname,Bruin haar,Dag,Dranken en maaltijden,Drie personen,Een groep mensen,Elegantie,Europese etniciteit,Feest,Fotografie,Huis interieur,In de camera kijken,Jonge vrouw,Jurk,Kleurenfoto,Lang haar,Mensen,Modern,Modieus,Mooie mensen,Ontspanning,Ouder volwassenen koppel,Oudere mannen,Oudere vrouwen,Portret,Verticaal,Vrije tijd,WijnPhotographer Collection: Iconica