Young Woman arranging flowers in vase : Stockfoto

Young Woman arranging flowers in vase

Credits: Yellow Dog Productions
Prijs berekenenWagentje bekijken
Creatief nr.:
164294811
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Collectie:
Iconica
Max. bestandsgrootte:
3.367 x 5.060 px (28,51 x 42,84 cm) - 300 dpi - 5,49 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Young Woman Arranging Flowers In Vase Stockfoto 164294811Bloem,Ordenen,30-34 jaar,Alleen volwassenen,Alleen vrouwen,Alleen één mid-volwassen vrouw,Alleen één vrouw,Beschouwing,Binnenopname,Bovenlichaam,Breekbaarheid,Eén persoon,Fotografie,Geluk,Glimlachen,Kleine scherptediepte,Kleurenfoto,Kort haar,Mensen,Mid-volwassen,Omlaag kijken,Plezier,Staat New York,Tevreden,Vaas,Verbinding,Verenigde Staten,Versheid,Verticaal,Volwassen,Vrijetijdskleding,Zwart haarPhotographer Collection: Iconica © yellowdog productions 2013 ALL RIGHTS RESERVED